Következő mérkőzések
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia

Újabb gyilkosság, a miniszter testvérét ölték meg Belgrádban

Meggyilkolták Vojin Mijatovicsnak, a Bosznia-hercegovinai Föderáció miniszterelnök-helyettesének és fejlesztési miniszterének öccsét Belgrádban. A gyilkosság tényét hétfőn Ivica Dacsics szerb belügyminiszter is megerősítette.

Forrás: MTI2024. 05. 27. 11:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi vasárnap a fia kérésére ment le a lakásából egy közeli játszótérre, mert a fiú azt mondta, fiatalok zaklatják, elvették a labdáját, nem hagyják játszani. Mivel hosszabb idő után sem tért haza, felesége a keresésére indult, és összeverve találta meg a lépcsőházban. 

A férfi a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe – írta a Klix.ba boszniai hírportál. Szemtanúk szerint a férfit két fiatalabb férfi verte meg, akiket a rendőrség még nem azonosított, a nyomozás azonban megkezdődött.

Borítókép: Vojin Mijatovics, a Bosznia-hercegovinai Föderáció miniszterelnök-helyettese és fejlesztési miniszter (Forrás: Vojin Mijatovics hivatalos Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.