Brutális vonatbaleset történt a cseheknél + videó

Csehországban összeütközött két vonat, négyen meghaltak, többen megsérültek.

Forrás: MTI2024. 06. 06. 6:38
Pardubice, 2024. június 6. Tûzoltók dolgoznak a kelet-csehországi Pardubicében történt vonatbaleset helyszínén 2024. június 5-én éjjel, miután összeütközött egy személyszállító gyorsvonat és egy tehervonat. A baleset következtében négy ember életét vesztette, húszan megsebesültek. A tragédia okát még vizsgálják. MTI/EPA/Jiri Sejkora Fotó: Jiri Sejkora
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négyen meghaltak és húszan megsebesültek a kelet-csehországi Pardubicében, ahol szerdán röviddel éjfél előtt összeütközött egy személyszállító gyorsvonat és egy tehervonat – jelentette a közszolgálati cseh hírtelevízió.

Három személy sérülése közepesen súlyos, a többiek könnyebb sérüléseket szenvedtek – közölte a helyszínen újságírókkal Vít Rakusan belügyminiszter.

A baleset okait egyelőre vizsgálják – írja az MTI.

Borítókép: Tűzoltók dolgoznak a kelet-csehországi Pardubicében történt vonatbaleset helyszínén 2024. június 5-én éjjel, miután összeütközött egy személyszállító gyorsvonat és egy tehervonat. A baleset következtében négy ember életét vesztette, húszan megsebesültek. A tragédia okát még vizsgálják (Fotó: MTI/EPA/Jiri Sejkora)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.