Donald Trump támogatói is bekötötték a fülüket + videó

A volt amerikai elnök az ellene elkövetett támadás következtében sérült meg. Vastag kötéssel a fülén jelent meg támogatói előtt. Többen szolidaritásukat fejezték ki Trump mellett, s bekötötték a fülüket.

2024. 07. 18. 9:05
2024 Republican National Convention: Day 3
Egy cowboykalapot viselő férfinak „kötés" van a fülén a republikánusok nemzeti kongresszusának harmadik napján.(Fotó: Andrew Harnik / GETTY IMAGES ÉSZAK-AMERIKA / Getty Images az AFP-n keresztül) Fotó: Getty Images via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különös módot választottak a Republikánus Nemzeti Konvenció résztvevői, hogy tisztelegjenek Donald Trump előtt. Többen is bekötött füllel vesznek részt a rendezvényen Milwaukee-ban. 

Ezzel is kifejezik kiállásukat a volt elnök és a republikánusok elnökjelöltje mellett.

A négynapos kongresszus kevesebb, mint 48 órával azután kezdődött, hogy egy fegyveres tüzet nyitott egy Trump-gyűlésen a pennsylvaniai Butlerben. Az akcióban egy ember meghalt, a volt elnöknek kisebb sérülés lett a fülén. A fegyverest agyonlőtték. Indítéka továbbra sem tisztázott.

@apnews

Donald #Trump entered the Republican National Convention with a bandage covering his right ear. The former president appeared at the #RNC opening night just days after the assassination attempt at his Pennsylvania rally.

♬ original sound - The Associated Press

Trump a kongresszus első estéjén, vastag kötéssel a fülén sétált be a konvencióra, miközben a tömeg őt éltette.

Borítókép: Egy cowboykalapot viselő férfinak „kötés” van a fülén a republikánusok nemzeti kongresszusának harmadik napján (Fotó: Andrew Harnik/Getty Images North America/Getty Images via AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.