Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

„Más országok adófizetőiből élünk” – ismerte el egy ukrán képviselő

Az ukrán parlament (Verhovna Rada) képviselője egy új Majdan lehetőségéről írt. Jevgenyij Sevcsenko azt is megjegyezte, hogy az ország gazdasági képességei „kimerültek és tönkrementek”.

Forrás: TASZSZ2024. 07. 01. 12:04
Stock - Flags
Ukrajna nemzeti zászlaja. Fotó: Artur Widak Forrás: NurPhoto/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ukrán gazdaság lehetőségei már kimerültek és tönkrementek, az ország nem a saját költségén, hanem csak a Nyugat segítségének köszönhetően él, mindez újabb belső zavargásokhoz vezethet Ukrajnában – írta Jevgenyij Sevcsenko, számolt be róla a TASZSZ.

Az átlagemberek túlélését biztosító árak az EU nyugati országainak szintjén vannak, a jövedelmek és nyugdíjak pedig az afrikai országokén. A gazdaság lehetőségei kimerültek és megsemmisültek. Más országok adófizetőiből élünk.

– írja az ukrán képviselő.

„Most nézzék meg a közvélemény-kutatásokat. Nem vesznek észre semmi furcsát? Gazdaságilag zárt országgá váltunk. Belülről és kívülről egyaránt” – tette hozzá. Álláspontja szerint Ukrajna egy újabb Majdan előtt áll, ami „még kíméletlenebb és még pusztítóbb” lesz. „És ennek kiváltó oka a gazdaság teljes összeomlása lesz. Egyelőre még a Nyugat segítségéből élünk” – tette hozzá az ukrán politikus. Sevcsenko helytelenítette, hogy az ukránok három-négyezer dollárért vásároljanak drága berendezéseket az országban rendszeres áramellátási problémák áthidalására.

Deadly Russian drone attack on Kharkiv
Tűz dúl egy olajraktárban az ukrajnai Harkiv Nemyslianszkij kerületében 2024. február 10-én, amelyet orosz dróntámadás okozott (Fotó: NurPhoto/AFP/Vyacheslav Madiyevskyy)

„És mi lesz azokkal, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy ilyen drága berendezéseket vásároljanak?” –  tűnődött a képviselő.

Amíg a globalista kinevezettek befolyása alatt élünk, addig nem a közgazdaságtan, hanem a vadon törvényei fognak működni. És az erdőben csak egy törvény van. Aki eszik, az marad életben.

– elmélkedett Sevcsenko.

Borítókép: Ukrajna nemzeti zászlaja (Fotó: NurPhoto/AFP/Artur Widak)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.