Fél testére lebénult a szexszimbólum

Sokkoló hír érkezett a mozik ünnepelt sztárjáról.

2024. 09. 23. 9:15
Elena Kondulainen (Fotó: AFP)
Elena Kondulainen (Fotó: AFP)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egész Oroszországot megrázta a hír, hogy Elena Kondulainen, a szovjet filmművészet ikonikus szexszimbóluma kórházba került Moszkvában. Ahogy arról a Mash Telegram-csatorna beszámolt, a művésznőnél jobb oldali bénulást diagnosztizáltak, amely feltehetően egy agyvérzés következménye.

Az információk szerint Kondulainen 44 napot töltött a kórházban, és ez idő alatt súlyos járási nehézségekkel, memóriazavarokkal és beszédproblémákkal küzdött. A sztár többször panaszkodott gyengeségre és szédülésre.

A legfrissebb hírek szerint azonban a színésznőt már hazaengedték a kórházból. Egy hónapnyi intenzív rehabilitáció után állapota fokozatosan javult: járása magabiztosabbá vált, javult az egyensúlyérzéke és a koordinációja.

Nem először éri a színésznőt életveszélyes megpróbáltatás: 2020-ban egy étteremben lett rosszul. Akkor stroke miatt azonnal sürgősségire kellett szállítani. Néhány évvel később, 2023. október 6-án arról érkeztek hírek, hogy a színésznő eltűnt, de végül kiderült, hogy Tunéziában pihen.

A szovjet filmművészet korábbi ragyogó csillaga továbbra is küzd, megpróbálja visszanyerni az egészségét, hogy újra teljes életet tudjon élni. 

Borítókép: Elena Kondulainen (Fotó: AFP)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.