Az EP hivatalos Facebook-oldalát elárasztották az Orbán Viktort dicsérő kommentek

Még mindig Orbán Viktor beszédétől hangos minden felület.

2024. 10. 10. 19:21
Orbán Viktor az Európai Parlamentben Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már eltelt egy nap Orbán Viktor strasbourgi Európai Parlamentben tartott beszéde óta, ám a kedélyek nem csillapodnak. A beszédével kapcsolatban az EP hivatalos Facebook-oldalán is kiraktak egy rövid ismertetőt, ám ennél érdekesebbek voltak a kommentek a bejegyzés alatt.

„Az EU a demokrácia végét jelenti” – írta az egyik felhasználó.

Egy másik tagállam elkülönítése vagy lerombolása kizárólag azért, mert nem helyezi a prioritásai közé Ukrajnát és a migránsokat, egyszerűen nevetséges

– olvasható a bejegyzésnél.

Bölcs miniszterelnök, okos hozzáállás, NE LEGYEN TÖBB HÁBORÚ EURÓPÁBAN!

– fakadt ki egy másik felhasználó a Facebookon. De olyan kommentek is érkeztek, mint „Én Orbán oldalán állok”, és „Orbán Viktor alkalmas az EB elnöki posztjára!”. 

Azok az országok, amelyeknek az európai parlamenti képviselői Orbán Viktort kritizálták, nyugodtan befogadhatják az illegális bevándorlókat közvetlen repülőjáratok segítségével, és támogathatják őket a saját gazdaságukkal. A többi tagállamnak nem szükséges támogatni az Európai Unió migránspolitikáját, hiszen így is szegénységgel küzdenek a saját országukban

– magyarázta egy felhasználó. Míg egy másik kommentelő azt írta:

Kérlek, értsétek meg, hogy az elsődleges célja a magyarok védelme. Mindig, minden alkalommal és helyzetben! Nincs még egy hozzá hasonló miniszterelnök! Minden egyes vezető eladta az országát az EU-nak.

Hozzátette, „jogunk van nemet mondani a migránsokra, békében akarunk élni! Senki nem kényszeríthet minket arra, hogy olyan emberekkel éljünk együtt, akikkel nem akarunk! Az EU csak azért utálja őt, mert nem tudják manipulálni!” Egy másik, saját bevallása szerint EU-párti hozzászóló pedig kijelentette,

„Az állampolgárok mindenhol egyetértenek Orbán Viktorral a migráció kapcsán, és a legtöbb más felvetett probléma esetén is. Én az EU mellett állok, de úgy gondolom, hogy az illegális migránsok fogják az EU végét okozni. Ki vagy te, hogy megmondd egy szuverén államnak, hogy kit engedjen be? Tartsanak EU-szintű népszavazást, ha mernek”.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.