Medvegyev ledobta az orosz bombát: „Elég volt az őrültségből!”

Dmitrij Medvegyev szerint elérkezett az idő, hogy véget vessenek a „őrültségeknek”. Kíméletlen hangvételű posztjában sorra vette azokat az eseményeket, amelyek szerinte nem csupán elképesztőek, de akár végzetes következményekkel is járhatnak.

Forrás: Telegram2024. 10. 06. 9:56
Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök
Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Putyin jobbkeze nem rest kirobbantani a valódi botrányokat, amikor csak alkalma adódik rá. Legutóbbi Telegram-bejegyzésében Medvegyev ezúttal sem hagyta szó nélkül a világ szerinte legégetőbb kérdéseit.

„Dicső sífutónk, Jelena Vjalbe javasolta, hogy dobjunk bombát Londonra. Persze, igaza van, de a gyökérre kell menni, és azonnal el kell süllyeszteni ezt az átkozott angolszász kutyakölyköket rejtő szigetet” – indított Medvegyev, aki a balti államok vezetőit sem kímélte.

„A nemlétező »Lettország« leendő elnöke, aki Oroszország halálát kívánta, eltörte a karját. Kár, hogy nem a nyakát. Várjuk a folytatást” – gúnyolódott a volt orosz elnök.

Ukrajnáról sem feledkezett meg:

A kijevi disznózenés bohóc kijelentette, hogy hamarosan lesz egy »különleges Rammstein«. Vajon leváltja Till Lindemannet a színpadon, és végre visszatér a fallikus zongorázáshoz?

Trump is megkapta a magáét Medvegyevtől: 

Halhatatlan Trump-idézet: »Ha én lettem volna az elnök, akkor a [ide bármely] háborút el lehetett volna kerülni!« Kár, hogy nem volt vezér, fáraó, sah, kán, szultán, herceg, király, cár, elnök mindenütt az elmúlt tízezer évben!

Az ENSZ-ről és Izraelről sem feledkezett meg: „Izrael úgy döntött, hogy nemkívánatossá nyilvánítja az ENSZ főtitkárát. Remek ötlet! Minden ellenséges ország és nemzetközi szervezet vezetőjét ki kellene nyilvánítani nemkívánatossá. És akkor nem is kellene találkozni velük. És a problémák maguktól elenyésznének.”

Végezetül a Volkswagen gyárbezárásairól is írt: 

A Volkswagen először fog üzemeket bezárni Németországban. Milyen kellemes hír! Várjuk a Mercedes és a BMW békés elmúlását is. És akkor bezárul a kör!

Borítókép: Dmitrij Medvegyev (fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.