A magyar intézkedéseket dicsérték a britek

A konzervatív brit gondolkodókat tömörítő The Bow Group elégedetlen a londoni kormányzat járványpolitikájával, és a magyar intézkedéseket is a jó gyakorlatok között említi – írja a Mandiner.

Forrás: Mandiner2020. 03. 15. 21:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Állásfoglalást adott ki a konzervatív The Bow Group, amelyben élesen kritizálják a brit járványügyi intézkedéseket. Rámutatnak arra, hogy azokban az országokban, ahol időben korlátozták a határforgalmat, karanténokat állítottak fel és az oktatást is felfüggesztették, jóval alacsonyabb a vírus terjedési rátája. A jó példák között említik többek közt Magyarországot, Japánt és Oroszországot is.

Közleményükben kifejtik azt is, hogy a brit hatóságoknak is hasonló következetességgel kellene eljárniuk, különben megállíthatatlanná válik a járvány, és egyre több halálos áldozata lesz az idősek között.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.