Novák Katalin elmondta, miért nem szeretik a Fideszt

Online konferenciát tartanak a magyar és a szlovén miniszterelnök, illetve a szerb elnök részvételével július 8-án – jelentette be Novák Katalin, a nagyobbik magyar kormánypárt, a Fidesz alelnöke a magyar InfoRádiónak adott interjúban. A konferencia célja, hogy az érdeklődők cenzúrázatlanul megtudhassák, mit gondolnak az országvezetők Európáról – tájékoztat a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 07. 01. 12:19
ORBÁN Viktor
Budapest, 2020. április 2. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott koronavírus-kutatócsoportok munkájáról tájékozódik videokonferencia keretében a minisztérium épületében 2020. április 2-án. A megbeszélésen a kormányfõ a hazai gyógyszergyártás és -raktározás fejlesztésének szükségességérõl beszélt. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Európa cenzúrázatlanul címmel rendezik július 8-án 10 órától azt az online konferenciát, amelyen részt vesz Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Alekszandar Vucsics szerb elnök és Janez Jansa szlovén miniszterelnök – írta a V4NA Hírügynökség.

Erről Novák Katalin, a nagyobbik magyar kormánypárt alelnöke a magyar InfoRádiónak adott interjúban beszélt. A politikus elárulta: az angol nyelvű konferenciát a magyar miniszterelnök Facebook-oldalán élőben lehet majd követni.

A konferencia célja, hogy az érdeklődők közvetlenül, torzított fordítás nélkül meghallgathassák, mit gondolnak a saját országukban nagy többséggel megválasztott vezetők Európáról – tudatta.

Novák Katalin az interjúban emellett beszélt arról is, hogy a járvány időszaka nem volt alkalmas a Fidesz és az Európai Néppárt viszonyának rendezésére, ugyanakkor ebben a helyzetben is voltak olyanok, akik azzal foglalkoztak, hogyan lehetne a magyar pártot kitenni a néppártból. Donald Tusk, a néppárt elnöke mindent megtesz az egység ellen, az egységes néppárt helyett annak megosztásában érdekelt, és partnere azoknak, akik szintén ezen dolgoznak – mondta Novák Katalin.

Arra a kérdésre, hogy vajon miért nem szeretik a Fideszt, azt válaszolta: a nemzetközi színtéren nem szoktak hozzá a nyers, egyenes beszédhez, és annak sem örülnek, hogy sikerül érvényesíteni a magyar nemzeti érdekeket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.