Hamarosan streamingen is elérhetővé válik Taylor Swift koncertfilmje

December 13-a, az énekesnő születésnapja most több oknál fogva is ünnepi pillanat lesz a rajongók számára. Ezen a napon ugyanis streamingen is elérhetővé válik az Eras Tour című, páratlanul sikeres koncertfilm. Az információt Taylor Swift osztotta meg követőivel.

Forrás: HVG.hu2023. 11. 27. 21:30
Taylor Swift milliárdos Eras turné
New Rutherford, 2023. május 27. Taylor Swift amerikai énekes-dalszerzõ a MetLife Stadionban ad koncertet New Rutherfordban 2023. május 26-án. MTI/EPA/Sarah Yenesel Fotó: Sarah Yenesel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szóval, jön a születésnapom, és azt gondoltam, jó lenne idén együtt ünnepelni azzal, hogy lehetővé tennénk számotokra a The Eras Tour végignézését az otthonotokban is. Örömmel jelentem be, hogy a film bővített verziója elérhető lesz Amerikában, Kanadában és más országokban, a Wildest Dreams, a The Archer és a Long Live dalokkal, hamarosan… Igen, kitaláltátok, december 13-án

− olvashatták az örömhírt Taylor Swift oldalának követői.
Mint arra a HVG online portálján megjelent cikk is kitér, és mi is hírt adtunk róla, Taylor Swift így jelentette be, hogy hamarosan felkerül streamingre is a korábban a mozikban látható, és ott minden rekordot megdöntő koncertfilmje. A cikk ugyanakkor arra is felhívja a figylemet, hogy Európában várhatóan egyelőre még nem lesz legálisan nézhető a film, ugyanis a turnénak egyelőre csak az amerikai szakasza ért véget, Ázsiában és Európában jövőre lehet majd élőben is látni a show-t. Hozzánk legközelebb Bécsben és Varsóban lép majd fel az énekes, 2024. augusztusában.
A turné várhatóan rekordnyereséggel, az előrejelzések szerint kétmilliárd dolláros bevétellel fog zárulni jövő novemberben, de már maga a  koncertfilm is messze megelőzött minden valaha készült hasonló jellegű produkciót a már eddig is csaknem 250 millió dolláros bevételeivel. Ennek megtekintésére már a hazai mozikban is lehetőség nyílik.
Az eredeti cikk a hvg.hu oldalán olvasható.

Borítókép: Taylor Swift amerikai énekes-dalszerző a MetLife Stadionban adott koncerten (Forrás: MTI/EPA/Sarah Yenesel)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.