A szabadkai Zsinagógában vett részt koncerten Orbán Viktor – videó

A miniszterelnököt a zsinagóga előtt Pásztor István, a VMSZ elnöke fogadta. A csütörtök esti Miklósa Erika koncertre már hetekkel az esemény előtt minden – mintegy ezer – jegy elkelt.

Forrás: MTI2019. 06. 27. 21:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök részvételével tartottak nagyszabású komolyzenei koncertet csütörtökön az egy évvel ezelőtt átadott szabadkai Zsinagógában.

A Pannon RTV tudósítása szerint a miniszterelnököt a zsinagóga előtt Pásztor István, a VMSZ elnöke fogadta.

Mint kifejtették: már hetekkel az esemény előtt minden – mintegy ezer – jegy elkelt a csütörtök esti Miklósa Erika koncertre.

Az esten fellépett még Balázs-Piri Soma, a Virtuózok korcsoportgyőztese, valamint a Szegedi Szimfonikus Zenekar, amelyet Paskó Csaba karnagy vezényelt.

Az esemény a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ szervezésében valósult meg, több hónapig készültek az eseményre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.