Február végére halasztotta Negyedszáz című koncertjét a Cotton Club Singers

Vasárnap, az Erkel Színházban ünnepelte volna 25. születésnapját a Cotton Club Singers. A koronavírus-járvány második hulláma miatt a dátum jövő februárra tolódik, azonban a helyszín marad.

Magyar Nemzet
2020. 09. 02. 17:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Cotton Club Singers alapító tagjai Szűcs Gabriella, Zsédenyi Adrienn, Kovács Péter és László Boldizsár. A basszista Kovács Pétert Legaza Balázs váltotta, még a befutásuk előtti hőskorban, amikor zömmel Manhattan Transfer-feldolgozásokat énekeltek. Fehér Gábor 1997-es csatlakozását követően váltak országosan ismertté. Élő koncertek és televíziós fellépések követték egymást, első lemezük a Négy gengszter után feldolgozáskorongot adtak ki, többek között Pa-dö-dő-, Animal Cannibals-, Zámbó Jimmy- és Happy Gang-dalokkal. 2001-ben Kozma Orsi váltotta a szólókarrierbe kezdő Zsédenyi Adriennt. 2007 januárjában újabb személyi változás történt, a két új női énekes Mezőfi Gabriella és Bartus Patrícia lett. 2008 nyarán kilépett az utolsó alapító tag, László Boldizsár, aki operaénekes lett; rá egy esztendőre az együttes feloszlott.

A szeptember 6-ra az Erkel Színházba meghirdetett Negyedszáz című koncertet a kialakult egészségügyi helyzet miatt új időpontban, 2021. február 27-én, ugyancsak az Erkel színházban tartják. A megváltott jegyek az új időpontra érvényesek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.