Holnap Nyár 21 címmel tér vissza a közmédia magazinműsora

Június 16-tól ismét képernyőn a közmédia népszerű nyári magazinműsora, amely Nyár 21 címmel, kibővített tartalommal tér vissza a Duna Televízión. Immár Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával élőben jelentkezik a legvonzóbb úti célokról.

Magyar Nemzet
2021. 06. 15. 11:30
null
A műsorvezetők Forrás: MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közmédia magazinműsorának központja továbbra is Révfülöp, de a fókusza a Balaton mellett az egész országra kiterjed majd, naponta több turisztikai célpontról jelentkezik és beszámol a látnivalókról, érdekességekről, ezáltal a képernyő előtt ülők is átélhetik az adott hely varázsát. Emellett stúdióbeszélgetések is várják a Duna Televízió nézőit. Népszerű közéleti személyiségek saját tapasztalataikat osztják meg, szakértők adnak hasznos tippeket a belföldi turizmust érintő témákban, továbbá zenei fellépők hangolják a nyárra a közönséget. A turistacsalogató újdonságok megismeréséről és az önfeledt kikapcsolódásról a műsor visszatérő házigazdái gondoskodnak: Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence.

A szerdai, első adásban Csepregi Éva énekesnő gondoskodik a hangulatról, és mindenki tudtára adja majd: Nyár van! A műsor meghívott vendége, Kautzky Armand színművész, a nyaralásairól, szezonális terveiről mesél. Valamint az is kiderül, hol tekergett a műsorvezető páros, Rátonyi Kriszta és Fodor Imre. A hét további részében a Nyár 21 – egyebek mellett – bejelentkezik a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiváljáról, a monoszlói levendulaszedésről, valamint a kapuit ismét megnyitó miskolctapolcai barlangfürdőből. Zenél majd a hamarosan apai örömök elé néző Gájer Bálint, az Ocho Macho, és A Dal 2021 egyik résztvevője is visszatér. Rátonyi Kriszta helyi népviseletbe öltözik Berettyóújfalun, Forró Bence pedig Szombathelyen kipróbálja a görhokit.

A 11. évad a hazai országjáráshoz kapcsolódó témakínálattal várja a Duna nézőit hétfőtől szombatig 10-től 12 óráig, hogy senki ne maradjon le a legjobb nyári élményeket ígérő eseményekről.

A műsorvezetők
Fotó: MTI/Cseke Csilla

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.