Mindenszentek napján zárva tart a fertődi Esterházy-kastély

Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. örökséghelyszíne, a fertődi Esterházy-kastély november 1-jén, vasárnap, Mindenszentek napján zárva tart.

Magyar Nemzet
2020. 10. 29. 11:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az említett napon az Esterházy-kávézó és díszudvar sem látogatható.

További információk a www.eszterhaza.hu oldalon, a fertődi Esterházy-kastély Facebook-oldalán olvashatók (https://www.facebook.com/fertod.esterhazykastely), vagy az [email protected] e-mail címen és a +36-99-537-640-es telefonszámon kérhetők.

A nagycenki Széchényi-örökség Széchényi-mauzóleuma november 1-jén is várja az érdeklődőket 8 és 12, valamint 13 és 16 óra között. A mauzóleum félóránként vezetéssel látogatható, jegyvásárlásra a mauzóleum pénztárában van lehetőség, pénztárzárás 15.30 órakor. További információ a +36-30-447-1248-as mobilszámon kérhető.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.