Naplemente a The Carbonfools zenekarral az Öntőház udvarán

A The Carbonfools zenekar szombaton naplemente után lép fel a Várkert Bazár Öntőház udvarán, ahol egy meglepetés videót is forgatott.

Magyar Nemzet
2020. 08. 13. 16:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint azt korábban megírtuk a The Carbonfools zenekar szombaton lép fel a Várkert Bazár Öntőház udvarán. – Sok dolog sajnos kimaradt a nyárból, de nem engedhetjük el ezeket, így augusztus 15-én a Várkert Bazár Öntőház udvarán megpróbálunk mindent bepótolni – nyilatkozta Fóris-Ferenczi Gábor, a zenekar énekese. Ez gyönyörű hely arra, hogy egy csaknem kétórás koncerttel ünnepeljük meg, hogy újra találkozhatunk a közönséggel – tette hozzá.

Fotó: The Carbonfools

A zenekar tagjai kényszerpihenő alatt is folyamatosan dolgoztak, még az is lehet, hogy néhány soha nem hallott dalt is be fognak mutatni, de persze a korábbi lemezekről is lesz bőven ismerős dallam. A tervezett koncert előtt a The Carbonfools egy meglepetés videót forgatott a Várkert Bazár Öntőház udvarán. A felvétel egyébként a Sunburned (Naplemente) című dal egy akusztikus verziója, amihez még a leállás alatt videó is készült. Szombaton pont a koncert kezdete előtt megy le a nap, ami csodálatosan látszik majd a budai Vár oldalából, a zenekar pedig különleges műsorral készül, további részletek a Várkert Bazár honlapján találhatók.

Az Sunburned karantén-klip pedig itt látható:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.