Nem tarthatják meg a 2020-as Paloznaki Jazzpikniket

A szervezők le kellett hogy mondják a már új időpontra átszervezett, várva várt jazzfesztivált.

Magyar Nemzet
2020. 07. 30. 15:41
null
Fotó: CHRIPKO LILI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány bejelentette, hogy augusztus 15-e után sem tarthatnak meg Magyarországon 500 főnél nagyobb rendezvényeket. A döntés értelmében a Paloznaki Jazzpiknik szervezői is arra kényszerülnek, hogy lemondják az idei, előzetesen már új időpontra átszervezett, várva várt jazzfesztivált. A döntés – amely része a járványügyi intézkedéseknek –, ahogyan az összes rendezvény- és fesztiválszervezőt, előadóművészt, a jazzpiknik szervezői stábját is lesújtotta, de bíznak abban, hogy ez mindannyiunk biztonságát szolgálja.

A festői szépségű Balaton-felvidéken, Paloznakon kilenc év után először nem tarthatják meg a jazzpikniket. A Balaton egyik legnagyobb fesztiválján olyan világsztárok léptek volna fel idén a magyar jazz napján, mint a hatszoros Grammy-díjas Randy Brecker és a Magyar Jazz Szövetség formációja, valamint a szaxofon-istennő Candy Dulfer, Mario Biondi, a De Phazz és a Kraak & Smaak Live Band.

A szervezők rugalmas megoldásokat dolgoznak ki azok számára, akik megtartják a jegyüket, és utalványra váltják át, egyben ezúton is köszönetet mondanak azoknak, akik a jegyek bent tartásával támogatják a pikniket, így járulva hozzá a 2021-es jazzpiknik méltó színvonalú megrendezéséhez. Akik bizonytalanok, azoknak természetesen lehetőségük van a jegyek visszaváltására. További információ: https://jazzpiknik.hu

Fotók: Chripko Lili

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.