Paletta: Szent László napok Kőbányán

A Hír TV Paletta című műsorának pénteki adásában a kőbányai Szent László napok mellett, szó esett a Bátrak Ligája-Rákóczi Kupa elnevezésű iskolai vetélkedősorozatról és Singh Viki legújabb munkájáról is.

Forrás: Hír TV2019. 06. 29. 23:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szent Lászlóra emlékeznek Kőbányán június 28-ától, három napon keresztül, a kerület legnagyobb ünnepén a Szent László napokon. A rendezvénysorozat keretén belül többek között színházi előadások, gyerekprogramok, helytörténeti séták és fantasztikus koncertek várják a látogatókat. A Palettában az egyik idei fellépő Iván Szandra a Ruby Harlem együttes énekese, és D. Kovács Róbert Kőbánya polgármestere.

A műsor vendége volt Simicskó István, kormánybiztos is, aki arról beszélt, hogy tizennégy csapat küzdelmével és tatabányai sikerrel zárult a budapesti Sport11 Sport, Szabadidő- és Rendezvényközpontban a Bátrak Ligája-Rákóczi Kupa elnevezésű iskolai vetélkedősorozat, és, arról is, hogy a tervek szerint hamarosan már az iskolákban is tanítják azt, hogy miként kell jó hazafinak lenni.

Produceri munkára cseréli énekesi karrierjét Singh Viki. A sikeres zenész nemcsak ebbéli terveiről mesélt, hanem arról is, hogy hol és milyen koncerteken találkozhatnak vele a rajongók a nyáron.

A teljes adás megtekinthető a Hír TV weboldalán és youtube csatornáján.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.