Regejáró Misztrál Fesztivál Nagymaroson, Fatemplom Fesztivál Magyarföldön

Forrás: Hír TV2019. 07. 10. 20:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Július 19-én és 20-án Nagymaroson 18. alkalommal rendezik meg a Regejáró Misztrál Fesztivált. A stúdióban a részletekről az együttes három tagját, Török Mátét, Tóbisz Tinelli Tamást és Heiczinger Miklóst kérdezték a Hír TV Paletta című műsorának legfrissebb adásában.

Az idén is megrendezik a Fatemplom Fesztivált Magyarföldön. Az esemény szabadtéri színpadán különböző produkciók váltják egymást, lesz jazz, népzene, énekelt vers és irodalom is. A stúdióban az egyik fellépőt, Huzella Péter, Kossuth-díjas zeneszerzőt, gitáros-énekest kérdezték az eseményről.

Ha nyár, akkor Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál! 28. alkalommal is a komolyzene és az igényes muzsika szerelmeseit várják Budapest egyik legvonzóbb történelmi emlékhelyére, a Vajdahunyadvárba. A július 1. és augusztus 1. között megrendezett fesztivál meglepetés produkciói Illényi Katica tangó koncertje, valamint a Monarchia Operett Gálaműsora lesz, fantasztikus szólistákkal és ruhakölteményekkel.

A stúdióban Bálint Gábor szervező és Kollár Erik, a Monarchia Operett művészeti vezetője volt a Hír TV-Paletta vendége.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=p-PUaTbjmMY

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.