Új alelnöke lesz januártól a Nemzeti Kulturális Alapnak

Bús Balázst nevezte ki a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) alelnökének 2021. január elsejei hatállyal – az alap általános kuratóriumi tisztújításával egy időben – Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, az NKA elnöke – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

MTI
2020. 12. 31. 12:45
null
Fotó: Wikipédia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az emberi erőforrások minisztere megköszönve az előző alelnök, Lőrinczy György négyéves kiváló szakmai munkáját, felkérte őt, hogy 2021. április végéig tanácsadóként segítse a szakmai átadás-átvétel folyamatát és a zökkenőmentes munkát a Nemzeti Kulturális Alapban – olvasható az Emberi Erőforrások Minisztériuma sajtó- és kommunikációs főosztályának közleményében.

Bús Balázs Fidesz–KDNP-s szociálpolitikus, 2006 és 2019 között a III. kerület polgármestere, 2010 és 2014 között országgyűlési képviselő volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.