Rejtélyes módon tűnt el a világszerte ismert tévésztár, két napja az egész sziget őt keresi

Remélik, hogy még életben van.

Forrás: Origo2024. 06. 07. 12:39
Aerial,View,Of,Maya,Bay,In,Phi,Phi,Island,,Thailand,illusztráció,sziget,öböl
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két napja nem találják egy görög szigeten, a Dodekanészosz-szigetekhez tartozó területen Szímin Michael Mosley brit tévést, aki elindult sétálni még szerdán, de azóta semmit nem tudni róla – írja az Origó

, British physician and science journalist 
Foto: Anna-Karin Nilsson / EXP / TT / kod 7141 (Photo by Anna-Karin Nilsson/EXP / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP)
Fotó: AFP

A műsorvezető a telefonja nélkül indult sétálni egy hegyi úton, amelyet sok turista naponta megtesz: – Ez egy olyan út, amely a hegyoldalon halad át, de nemrégiben kiszélesítették, és csak egy útvonal van, így nem lehet eltévedni – idézték egy helyi lakos szavait. 

A tűzoltók és a rendőrség elképzelhetetlennek tartja, hogy Michael Mosley még mindig ott van, ahol utoljára látták, valószínűnek tartják, hogy történt vele valami. A Pedi nevű település polgármestere úgy véli, ha a műsorvezető még életben van, a tengerbe esett.

A brit külügyminisztérium folyamatos kapcsolatban áll a helyi hatóságokkal.

Michael Mosley brit tévés műsorvezető és producer, két BAFTA-jelölés mellett 2002-ben Emmy-díjra is jelölték a The Human Face című ismeretterjesztő minisorozatért, amelyben többek között John Cleese, Michael Palin, David Attenborough, Pierce Brosnan és Elizabeth Hurley is közreműködött.

Ismerhetik a magyar tévénézők is, olyan sorozatokból, mint A tudomány története, Az emberi test titkai, az Orvoslás a frontvonalban vagy a Fájdalom, genny és méreg.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.