A kínai vállalat csúcstelefonja kapott egy kis pluszt

Az USA és Kína között zajló csörte egyik nagy vesztese a Huawei, amelynek új telefonjaiból emiatt hiányzik a már jól bevált Google szolgáltatás csomag. A vállalat azonban egy pillanatig sem adta fel a harcot, és konokul menetel előre, építgetve saját alternatív univerzumátt, és folyamatosan bővítve választékát.

Forrás: MTI2020. 08. 14. 15:16
null
LONDON, 2020. január 28. Huawei okostelefonok egy londoni üzletben 2020. január 28-án. A brit kormány ma dönt arról, hogy Nagy-Britannia engedélyezze-e, hogy a kínai Huawei üzemeltesse az 5G hálózatát az országban. Néhány kormánytag szorgalmazza, hogy az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok közösen fejlessze ki a saját technológiáját. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga Fotó: Facundo Arrizabalaga
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utóbbi idők stratégiájához igazodva a csúcsmodellekől sem feledkezett meg, amit tökéletesen bizonyít a Huawei P40 Pro+ létezése. Nagyjából félmillió forintot kérnek el érte, és már az árcédula is jelzi, hogy egy nagy tudású, egyáltalán nem hétköznapi terméket tett le az asztalra a kínai cég.

Ami a P40 Pro+-t kiemeli igazán, az a kamerarendszere, amely számos finomságot tartalmaz. Az akár 50 megapixeles képek elkészítésére is képes főkamera mellett ellátták egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű egységgel, aminek használatával „több minden” fér a képre némi torzításért cserébe.

Emellett van rajta egy 3x szolid optikai nagyítást biztosítót kamera, illetve az igazi nagy durranás a 10x optikai nagyítással kecsegtető super zoom.

A fő kamera még éjjel is remek képminőséget produkál, a színek szépek, a kontraszt remek a dinamika pedig megfelelő. A többi a kevés fényt már annyira azért nem szereti, de még ilyenkor is lehet velük vállalható fotókat lőni. Természetesen az extra funkciók sem hiányoznak, szóval lehet portré hatású, elmosódott hátterű anyagokat készíteni, különféle effektekkel feldobni a kész képet, valamint az egyes beállítások is módosíthatóak manuálisan. Az optikai képstabilizátor nagyon hasznos a kézremegésből fakadó anomáliák kiküszöbölése során, ami a videók felvételénél hatványozottan jól jön. Megoldott a 4K/60p (másodpercenként hatvan képkocka) anyagok rögzítése, és a lassítás, valamint a rettenetesen látványos szuperlassítás mód sem hiányzik.

A 32 megapixeles, extra funkciókkal szintén megtámogatott szelfikamera szintén remek képminőséget produkál. Mindent összevetve egy iszonyatosan sokoldalú, nagyon jól használható a Huaewei P40 Pro+ komplex kamerarendszere. Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy jelenleg e téren ez a világ egyik legjobb telefonja.

Ha többet szeretne megtudni a készülékről, akkor kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.