Egyre több híresség terjeszti a maszkviselés divatját

A kampányhoz csatlakozott mások mellett Zalatnay Sarolta, Csík János és Nagy Feró is. Ők mind azt mondják, hogy a maszk használatával tudunk a legtöbbet tenni a fertőzés ellen.

Forrás: MW2020. 09. 12. 18:52
null
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csík János Kossuth-díjas zenész is csatlakozott a maszkviselést népszerűsítő kampányhoz. Nagy Feró is arra ösztönöz mindenkit, hogy viseljen maszkot, és ne csak zárt térben, hanem az utcán is – írja az M1 alapján a Híradó.hu.

Fotó: MTI

Zalatnay Sarolta azt mondta:

ne csak a családtagjainkra és a közvetlen környezetünkre vigyázzunk, hanem az ismeretlenekre is. Ez pedig csak a maszk viselésével lehetséges.

 

Időközben mára szinte divat lett a maszkviselés. Sokan öltözékükhöz illően hordják. Az M1 stábja több embert is megkérdezett a fővárosban, a legtöbben azt mondták: a maszk szinte már a mindennapi életük részévé vált.

A koronavírus első hullámában sokan úgy gondolták, hogy csak rövid ideig kell viselni a maszkot, így beszereztek néhány egyszer használatosat. Mostanra viszont állandó viseletté vált, így egyre többen próbálják egyedivé tenni a maszkjukat.

Világszerte is egyre több híresség csatlakozik a kampányokhoz, amelyekkel a maszk viselésének fontosságára hívják fel a figyelmet. Ennek ugyanis nagyon nagy szerepe van abban, hogy lassítani lehessen a koronavírus-járvány második hullámának terjedését – írja a Beol.hu.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.