Emlékiratain dolgozik a ’90-es évek szexszimbóluma

Sharon Stone szabadszájúan ír karrierjéről, magánéletéről és súlyos agyvérzésének következményeiről.

Forrás: MTI2020. 08. 12. 21:54
STONE, Sharon
Sharon Stone amerikai színésznõ a GQ magazin Év Férfije díjának kiosztóján Berlinben 2019. november 7-én. A GQ férfi magazin a kiemelkedõ színészek, zenészek, sportolók, üzletemberek és televíziós személyiségek tevékenységét ismeri el a díjjal. Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

Sharon Stone szabadszájúan ír karrierjéről, magánéletéről és súlyos agyvérzésének következményeiről.

Emlékiratain dolgozik Sharon Stone amerikai filmsztár, a könyv márciusban jelenik meg – jelentette be a Knopf kiadó. A könyvet kemény borítóval, e-könyv és hangoskönyv formájában is piacra dobják, az utóbbit maga a szerző olvassa fel.

A The Beauty of Living Twice című emlékiratban a 62 éves filmszínésznő pennsylvaniai gyermekéveiből, a hollywoodi sikerek felé tartó útjáról és humanitárius munkájából idéz fel pillanatokat – írta a The Hollywood Reporter online kiadása.

Az Elemi ösztön (1992) erotikus thriller legendás sztárja a könyvkiadó szerint „szabadszájúan” ír karrierjéről, magánéletéről és súlyos agyvérzésének következményeiről. „Vidám, őszinte és nyílt” – jellemezte közleményében a kiadó.

A színésznő a GQ magazin Év férfije díjának kiosztóján 2019 novemberében
Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

A színésznő a Twitteren tette közzé a könyvborítót, mellé ezt írta: „A lehetőség késztetett a könyv megírására: a fejlődés és a fejlődés megosztásának lehetősége. Megtanultam megbocsátani a megbocsáthatatlant. Azt remélem, az utam leírásával ti is megtanuljátok ezt.”

Számos jelölése mellett a Golden Globe-díjat 1996-ban kapta meg a Casino című maffiatörténetben nyújtott alakításáért, 2013-ban a Nobel-békedíjasok Peace Summit-díjjal tüntették ki a HIV/AIDS-ben szenvedőkért végzett munkájáért.

Sharon Stone kétszer vált el, három örökbe fogadott fiút nevel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.