Ha valakinek meg kell halnia, legyek én – bajnok lett a 6 éves hős

Bridger Walker egy támadó kutya elé vetette magát, hogy megmentse négyéves húga életét.

Forrás: facebook.com/nsonline2020. 08. 13. 15:58
null
Forrás: facebook.com/nsonline
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemrégiben vált igazi hőssé egy 6 éves amerikai kisfiú, Bridger Walker, aki egy támadó kutya elé vetette magát, hogy megmentse négyéves húga életét. Bridger az arcán sérült meg, több, mint 90 öltéssel kellett összevarrni, de szerencsére nem történt tragédia.

A Bokszvilágtanács (WBC) a fiú tettének tiszteletére egy zöld övvel ajándékozta meg, és Tiszteletbeli Bajnokai közé emelte a fiút, valamint egy napra ő volt az ökölvívás nehézsúlyú világbajnoka – olvasható a Nemzeti Sport hivatalos közösségi oldalán.

https://www.facebook.com/nsonline/photos/a.444151296940/10158768353621941/?type=3

A Borsonline beszámolójából derült ki az, hogy Bridger nagynénje Instagram-oldalán tájékoztatott a nem mindennapi történetről és a New York Postnak azt is elmondta, a gyermek azóta otthon lábadozik.

Bridger viselkedéséről és személyiségéről sokat elárul, hogy nagynénje szerint amikor a mindössze hatéves kisfiút arról kérdezték, miért ugrott a rájuk támadó kutya elé kishúgát védve, azt mondta:

„Úgy gondoltam, ha valakinek meg kell halni, akkor inkább én legyek az.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.