Leállította a rendőr a forgalmat egy macska miatt + videó

A rendőr a beszámoló szerint azért segített, mert maga is nagy macskarajongó

Forrás: origo.hu2021. 02. 12. 15:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az alábbi videót Borneó Indonéziához tartozó részén, Rantauban készítették, ahol egy rendőr leállította a forgalmat, hogy átmehessen az úton egy macska. A rendőr a beszámoló szerint azért segített, mert maga is nagy macskarajongó – olvasható az Origo oldalán.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borneon lesz az új főváros

Az Indonézia délkeleti részén fekvő Kelet-Kalimantan tartományban, Borneó szigetén lesz az ország új fővárosa – jelentette be hétfőn az állami televízióban Joko Widodo államfő.

A leendő főváros Borneo délkeleti részén, Szamarinda és Balikpapan kikötővárosok közelében, erdős területen lesz. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a neve. A helyszín stratégiai jelentőségű, mivel az ország központi részén fekszik. Várhatóan mintegy 32,79 milliárd dollárba kerül majd a terv kivitelezése, és 2021-ben veszi kezdetét. A beruházások 19 százaléka állami, a többi magántőke bevonásával valósul meg.

A teljes cikk ITT olvasható el.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.