idezojelek

Fegyőr Bandi beb…szott

A Momentum-vezér az EFOTT-fesztiválon is keményen melózott.

Cikk kép: undefined
2021. 08. 17. 15:44

Hiába voltam kutya fáradt szombat este, vasárnap nem tudtam sokáig aludni, annyira izgatott voltam, hogy mit posztol Fekete-Győr András a Facebookon. Nagyon szeretem Fegyőr Bandi Facebook-bejegyzéseit, nélkülük nem is indulhat a napom, jobban stimulálnak, mint a reggeli kávé, főleg hogy nem kávézom. De még ha kávéznék is: dupla adag koffein sem hatna rám oly ébresztőleg, mint például az az ígéret, hogy ha Bandi lesz a miniszterelnök, akkor fizethetünk euróval. Meg rendezhetünk olimpiát is, mert arra Orbán nem képes, bezzeg Bandi majd olyan országot csinál ide nekünk, hogy ott az olimpia sem elképzelhetetlen. 

Meg aztán tök jó volt az a bejegyzés is, amelyben arról elmélkedett, hogy Orbán olyan gonosz, hogy örül, hogy a tálibok átvették a hatalmat Afganisztánban, és hogy Orbán migrációt akar. Kár, hogy a poszt felét hamar törölte, szerintem nem kell valamit csak azért törölni, mert annak egy szava sem igaz, ha esetleg valami helyreigazítási per lesz belőle, azt Gyuri bácsiék úgyis kifizetik majd, kár izgulni. 

Szóval vasárnap reggel vártam az újabb posztot, ötpercenként frissítettem a netet, a torkom kiszáradt, a kezem remegett, mint egy elvonás alatt álló alkoholistának, de a poszt csak nem akart megérkezni.

Aztán jött egy kiírás, aminek az volt a lényege, hogy előző este Bandi úgy beb…szott az EFOTT-on, hogy nem bír posztolni. Rögtön egy csomó kellemes emlék tolult fel bennem. Egyetemi bulikról, ahol mindig volt olyan csávó, aki tökrészegen azt bizonygatta a csillogó szemű alsóbb éves lányoknak, hogy belőle miniszterelnök lesz, de erre másnap már nem emlékezett, sőt semmire sem emlékezett, és amikor megkérdezték, hogy milyen volt a tegnapi buli, azt válaszolta, hogy k…rva jó volt, úgy beb…sztunk, hogy semmire sem emlékszem. Aztán persze egyikből sem lett miniszterelnök, legtöbbjük valamelyik multinacionális cég középszintű és középszerű menedzsereként termeli a pénzt a hazánkban ideiglenesen állomásozó nyugati tőkének, és közben arról győzködi magát és az ismerőseit, hogy micsoda karriert csinált. 

De Bandi nem ilyen, belőle tényleg lehet miniszterelnök, hiszen másnaposan is keményen melózott, mihelyt kijózanodott, találkozott például Rozi nénivel Szápárról, aki egy nyilvános videóban elmondta, hogy a momentumos gyerekek olyan rendesek, hogy mindenkinek rájuk kell szavazni. Az csak egy egészen apró baki a videóban, hogy az állítólag a Veszprém melletti Szápáron élő Rozi néni nem veszprémi akcentussal nyomta a momentumos PR-t, hanem kőkemény szegedi tájszólásban beszélt, de Budapestről ez nyilván nem tűnik fel, paraszt-paraszt, tök mindegy, ráadásul Bandiban ott volt az előző napon elfogyasztott nagy mennyiségű cseresznyepálinka is. 

Azért remélem, miniszterelnökként majd jobban képben lesz, amikor például Putyinnal kell tárgyalni. Mert biztosan miniszterelnök lesz belőle. Hiszen olyan jókat posztol. És remélem, továbbra is sokat fog. Hiszen úgy hevernek a témák az utcán, mint Bandi egy jól sikerült EFOTT-os koncert után.

Borítókép: Facebook

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.