idezojelek

Osváth Zsolt a saját műsorában zúzta porrá a hitelességét

Bebizonyosodott: nem becsüli a saját nézőit.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A baloldal egyik leghangosabb megmondóembere VV Zsolti, azaz Osváth Zsolt, aki mindig megmondja a tutit, magát hiteles forrásnak tekinti. Flegmán, de ugyanakkor jópofán igyekszik osztani az észt az egyébként valóban jelentős internetes nézőközönségének. Valahogy mindig úgy alakulnak témái, hogy az legyen a végső konklúzió, hogy az Orbán-kormány rossz, gonosz és tehetségtelen.

Hogy ki is Osváth Zsolt? Vállalkozó, étterem-tulajdonos, közszereplő, digitális tartalomgyártó, influenszer. A ZSHOWtime YouTube-csatornája a legtöbb influenszernél komolyabb témákat feszeget, vendégük volt több politikus is. Saját gyártású műsoraikban rendszeresen szerepelt náluk a tavalyi kampányban Márki-Zay Péter, de Osváth Zsolt vendége volt többek között Fekete-Győr András, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely is. A baloldali kampányban kulcsszerepet kapott a cége. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A VV Zsolti néven ismertté vált influenszer még azt is bevallotta, hogy a baloldal tanácsadója is volt a kampányidőszakban, amellett, hogy gyakorlatilag PR-műsorokban népszerűsítette az ellenzéket vezető politikusokat. 

Most sem volt rest, és egy videóban kiosztott mindenkit. Természetesen csak a nemzeti oldal kapott a kritikákból, legfőképpen a TV2 produkcióit szidta, kapott Tóth Gabi és a Fradi meccsen megjelenő Gáspár Győző is. De a friss magyar Nobel-díjasoknak is kijutott a jóból: gúnyosan magyar származásúnak aposztrofálta őket a mindenhez értő Zsolti, ezzel azt a baloldali mantrát igyekezett erősíteni, hogy el kell innen menni minden magyar tudósnak, mert a gonosz Orbán-kormány nem segíti őket. 

Hogy mi az ő véleménye az az ő dolga, de a nézőinek jár a hiteles tájékoztatás.

Kertész Imre irodalmi Nobel-díjasunkról ugyanis csak annyit vetett oda a műsorban, hogy Kertész meg Berlinben helyezte el végül az emlékiratait. A hitelesség kedvéért illő lett volna megjegyezni, illetve elmondani azt is, hogy ez azért nem egészen így van. Ugyanis a Kertész Imrével folytatott tárgyalások, majd az özvegyével kötött megállapodás értelmében és a magyar kormány 1812/2016 (XII. 20.) határozata alapján 2017 januárjában megkezdte működését az író nevét viselő intézet, amelynek működtetője a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány. Az intézet fő célja Kertész Imre máshol el nem helyezett hagyatékának gondozása és írói emlékének, szellemi örökségének ápolása, valamint műveinek publikálása.

Ennyi.

Hitelesség és korrekt tájékoztatás. Minek az, igaz Zsolti?

Borítókép: Osváth Zsolt (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gonosz Hook kapitány

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

A baloldal eldobta a zsidókat

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Kiszabadulhatunk a kalodából

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.