Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

idezojelek

Szabó Tímea váratlan húzása: pajkos mosollyal szállt be Karácsony infantilis játékába

Óvodásokat az óvodába, felnőtteket a Városházára!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Szentkirályi Alexandra a múlt héten gyakorlatilag bohócot csinált a főpolgármesterből, amikor zseniálisan reagált arra, hogy Karácsony gyerekes módon elrejtette tíz könyvét a város különböző pontján:

„Karácsony Gergely játszadozik! Pedig Budapest nem óvoda. De van egy ajánlatom Karácsonynak. Ha ennyire kincskeresőset akar játszani, akkor főpolgármester úr nyugodtan játszadozzon a Gyurcsány-csoportban, mi felnőttek, addig elvégezzük helyette a munkát a Városházán.”

Szentkirályi Alexandra nem érte be ennyivel, még egy komoly fricskát is adott az alkalmatlan főpolgármesternek, hozott neki egy kifestőkönyvet, ha már ennyire gyerekes:

„Óvodásokat az óvodába, felnőtteket a Városházára! Karácsony Gergely 10 helyen elrejtette a könyvét Budapesten, és azt várja, hogy a fővárosiak kincskeresőzzenek vele. Ha ilyen óvodás a tempó a Városházán, akkor, gondoltam, hozok neki egy járműves színezőt, hogy tanuljon belőle. Ezzel eljátszadozhat június 9-ig.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely ténykedése során hibát hibára halmozott. Szinte semmi sem valósult meg eddigi ígéreteiből. Csődközelbe kormányozta a koszossá, rendezetlenné és kaotikussá vált Budapestet. Működése alatt a balliberális vezetésű főváros parkolóhelyeket számolt fel, megemelte a parkolási díjakat és kiterjesztette a fizetős zónákat olyan helyeken is, amelyek korábban ingyenesek voltak. 

Írásos ígérete ellenére, nagy dugókat okozva, nem adta vissza az autós forgalomnak a Lánchidat, emellett városszerte megjelentek a biciklisávok mellett az úgynevezett Geri-karók: az Üllői úti és Váci úti sávval közfelháborodást váltott ki nemcsak a budapestiek, de a mentők között is, ugyanis a Geri-karók növelik a káoszt és a dugókat városszerte.

Ez a szomorú igazság, ezt érzékelik, a saját bőrükön tapasztalják a fővárosiak. Kivéve a Párbeszéd jeles képviselőjét Szabó Tímeát, aki egy Facebook-posztban, pajkos mosollyal állt be Karácsony infantilis bohóckodása mellé:

Karácsony Gergely Falak helyett hidak című könyvét két csodálatos fiamnak, a 16 éves Gergőnek és a 6 éves Mikinek dedikálta. Az ő jövőjük is a tét a mostani választáson. Vegyetek részt a játékban, keressétek meg a városban elrejtett dedikált példányokat!”

Bevallom, nem nagyon szeretnék Karácsony Gergelytől dedikált példányt kapni a könyvéből, de egy valami van, amit még ennél is jobban elutasítok, hogy újra ő legyen ismét a főpolgármester. Mert az végzetes következményekkel járna. 

Budapesten a Lánchíd-botrányban tapasztalt korrupció mindennapossá válna, továbbra is Gyurcsány kezében lenne a Városháza, arról nem is beszélve, hogy a nemzet fővárosát ellepné a szemét és a kosz. Meglepő, de igazat kell adnom Szabó Tímeának, valóban a gyermekeink jövője a tét június 9-én.

Elég volt Gyurcsány embereiből és elég volt a tehetetlen Karácsonyból, takarítsuk ki végre a Városházát egyszer s mindenkorra!

Borítókép: Szabó Tímea a Karácsony Gergely által dedikált könyvvel (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Örüljünk a győzelemnek!

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Európa hasznos idiótái

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Mi már csak nyerhetünk!

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Ezért nem akar az USA békét kötni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.