idezojelek

Durva titok derült ki NoÁrról, Hajdú Péter leleplezte a pénzéhes megmondóembert

Lehullt az álarc.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Molnár Áron, művésznevén NoÁr a baloldal egyik leghangosabb megmondóembere áprilisban a NoÁr mozgalom Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be, hogy a szervezet meghatározatlan időre felfüggeszti működését. 

Egy elképesztően sikeres, közösségépítésben, adománygyűjtésben és szervezetfejlődésben kimagaslóan jól működő mozgalom lettünk, de muszáj volt mérlegelni, átgondolni és levonni a tanulságokat a kudarcokból és sikerekből. A végső konklúzió az időszakos megállás lett.”

Elmorzsoltunk egy könnycseppet a bejelentés után, meggyászoltuk ezt a nagyszerű mozgalmat. De nem tudtuk zavartalanul a gyászt megélni, mert Molnár Áron ismét hallatott magáról. Nagy Ervinhez hasonlóan ő is sietett támogatásáról biztosítani a dollárbaloldal új figuráját, Magyar Pétert. Most pedig Hajdú Péternek ment neki. A baloldali politikai aktivistaként elhíresült színész, mivel megnyerte az RTL Sztárbox című műsorát indult volna egy nemzetközi bokszversenyen, ahol több ország celebjei mérik össze a tudásukat. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azonban NoÁr visszamondta az indulást a következő indokkal:

„Nem kaptam volna meccspénzt, így 3 meccset ingyen bunyóztam volna, illetve az volt a mondás, hogy a meccspénzt is a felkészülési pénzből kell megoldani. Másrészt nagy meglepetés volt, amikor az első tárgyaláson szemben ült velem Hajdú Péter. Mint később megtudtam, ő is a Hell igazgatótanácsának tagja, ő is masszívan részt vesz ennek a szervezésében. Nekem semmi dolgom Hajdú Péterrel, ráadásul a Varga Judit-interjú után extrán összetettem a kezem, hogy nem kell részt vennem egy olyan programban, amihez ennek az embernek köze lesz” 

Hajdú Péter ezek után elmondta a valóságot, leleplezte a pénzéhes megmondóembert:

„[…] Sem ő, sem a managere nem említette a tárgyalások alkalmával, hogy problémájuk lenne a személyemmel. Egy dolgot szerettek volna: még több pénzt.  Nettó 15 millió forint Molnár Áronnak nem volt elég a felkészülésre. Megjegyzem, hogy tíz ország összes celeb versenyzői közül, egyedül neki nem! Ha Molnár Áron megkapta volna az általa kért összeget, akkor már nem számított volna, hogy én is lehetőséget kaptam, mint műsorkészítő a produkcióban! Akkor már nem kellett volna összemosni egy független magyar cég által megálmodott és megvalósított nemzetközi ökölvívó versenyt a politikával!

NoÁr többször bizonyította, hogy neki a pénz a legfontosabb, hiszen miközben fröcsögve szidta a kormányt, azért jól fizető szerepet szemrebbenés nélkül elvállalt egy állami dotációval készült filmben. Azt szokták mondani, hogy van az a pénz amiért korpásodik a haj. 

Most azonban a pénzéhségén túl az is kiderült Molnár Áronról, hogy ha nem kapja meg azt a pénzt, amit szeretett volna, akkor azonnal, aljas módon előrántja a politikai kártyát.

Hiába, a stílus maga az ember.

Borítókép: Molnár Áron (Fotó: Mónus Márton)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Nem akarunk woke-keltetőt Józsefvárosban

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Törékeny porcelán

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.