idezojelek

Kártyavárként omolhat össze Magyar Péter és vele együtt a Tisza Párt

A nő neve kuss Magyar Péter szerint?

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy, miután Reinfrank néni a ház hírmondója felhívta rá a figyelmet rendszeresen követi az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő netzenész, Wellor munkásságát. Így vette észre, hogy Wellor rendhagyó dallal rukkolt elő. 

Az eddigiektől merőben eltérő stílusban szólalt meg az AI-zenész, és nagyon komoly témát feszeget: a párkapcsolati erőszak témáját. Magyar Péter ebben a dalszövegben is megjelenik, hiszen a témában megkerülhetetlen figura. Gondoljunk csak a volt feleség, Varga Judit és a volt barátnő, Vogel Evelin által adott interjúkra. A mostani Wellor-dalt akár ez a két hölgy is írhatta volna.

JDT RMX:

EVLN RMX:

Magyar Péter és a nők kapcsolata az utóbbi hetekben ismét előtérbe került. Amit a politikus megszólalásai, szereplései egyre jobban indokolttá tettek. A népszerű netzenész, Wellor felkavaró új zenéivel, ha lehet még erőteljesebben ráirányította a figyelmet erre az aggasztó problémára.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz budapesti elnöke is a napokban posztolt egy nagyon erős videót Magyar és a nők kapcsolatáról.

– Péter, neked mi a bajod a nőkkel? Miért csinálod ezt állandóan? – tette fel a kérdést Szentkirályi az új videójában Magyar Péternek címezve. Felidézve azt az esetet, amikor Kovács Gergely és Döme Zsuzsa, a Kutyapárt társelnökei elmentek egyeztetni a Tisza Párt vezérével, és Magyar Péter nem engedte be Döme Zsuzsát a tárgyalásra.

Halkó Petra, a XXI. Század Intézet vezető elemzője egy nagyon kemény hangvételű, de annál fontosabb elemzést készített Magyar Péter és a nők kapcsolatáról. A kutató szerint fontos nyilvánossá tenni, hogy a jelenlegi legnagyobb ellenzéki párt vezetője hogyan gondolkodik az olyan kérdésekről, mint a nők szerepe, a nemek közötti egyenlőség vagy a család. 

A szakértő szerint az eddigiek alapján Magyar Péter nőkhöz fűződő viszonyát három típusba sorolhatjuk:

  • Vannak szerinte a hallott történetek. Mint írja, nem voltunk részesei a magánéletének, azonban az érintettek, a volt felesége és a volt barátnője által elmesélt történetek betekintést engedhettek abba, hogyan bánik a mindennapokban a nőkkel.
  • Vannak a látott történetek. Ezeket nem kellett elmesélni, mert mi magunk lehettünk szemtanúi annak, ahogyan a nyilvánosság előtt, élő adásban lekezelő módon viselkedett Futó Boglárkával, a Hír TV riporternőjével, Szöllősi Györgyivel, az ATV híradós műsorvezetőnőjével, majd Tari Titanillával, az M1 műsorvezetőnőjével. Utóbbit ráadásul adás közben „csendre” intette!
  • És vannak a hallott és látott történetek, a politikai valóság.

Adjon önértelmezést arról, hogy a Tisza Párt elnökének modern szellemisége kimerül a digitális technológiák használatában, miközben a nők megítélését illetően megragadt minimum az előző évszázadban, ha nem korábban. Mert ez nem bulvártéma, hanem politika – nem a szórakoztató csatornákra és a pletykalapokra tartozik, hanem a választópolgárokra. Vagy mindez, amit hallottunk, láttunk és tapasztaltunk, félreértés volna? Akkor mint választópolgár kérem, adjon magyarázatot, álljon ki és valljon színt! Legyen férfi

 – írja Halkó Petra elemzésében.

Ráadásul további részletek is kiderülhetnek, hiszen Vogel Evelin ismét jelentkezett egy új videóval, amelyben elmondta, hogy Magyarék megfenyegették, de nem áll le és további részleteket ígért.

Egyre közelebb kerülünk az igazsághoz.

– Magyar Péter helyében én nem aludnék nyugodtan, kezd összeomlani az általa épített kártyavár – gondolta magában Felhévizy és elindította immár sokadszorra Wellor új dalát. A megrázó, felkavaró szövegek még a sokat látott, sokat tapasztalt hírlapíró szívét is megérintették.

Borítókép: Varga Judit és Vogel Evelin (Fotó: MN-montázs)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Színház, porhintés, tündérpor!

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

A halhatatlanságprojekt kulcsa Isten

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Völgybe zárt Hegyvidék

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Óvakodj a szellemi kútmérgezőktől!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.