idezojelek

Szabó Tímea hisztérikus jelenetén nevet az internet, csúnyán pórul járt

Addig jár a korsó a kútra…

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Szabó Tímea parlamenti képviselő ismét az Országgyűlésben próbált jelenetet rendezni. Ezúttal Varga Mihály tette helyre. Miután Szabó Tímea a Parlament egyik folyosóján támadta be a pénzügyminisztert, a kormánypárti politikus kapott az alkalmon, és megkérdezte a balliberális óbudai képviselő asszonytól többek között azt, hogy tudja-e, miért van börtönben Kiss László, és azt is, hogy mikor találkozott utoljára az előzetes letartóztatásban lévő DK-s óbudai polgármesterrel? Varga Mihály kérdésére Szabó Tímea rövid választ adott, ami kimerült abban, hogy „nem szokott börtönben látogatni embereket”. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert, Kiss László napokkal ezelőtt a fogdában tette le a hivatali esküjét. A Gyurcsány-párti polgármester augusztus közepén vált az óbudai korrupciós botrány gyanúsítottjává, jelen állás szerint 18 millió forint vesztegetési pénzzel kellene elszámolnia.

A Párbeszéd politikusa a 2010-es kormányváltás óta előszeretettel gyanúsítgatja korrupcióval a kormányoldalt, de most, hogy a saját oldalának képviselőjével szemben merült fel ez a gyanú, már rögtön a hatóságokat vádolja. Szabó Tímea teljes mellszélességgel állt ki az óbudai korrupciós botrány kapcsán hivatali vesztegetéssel, valamint más bűncselekményekkel gyanúsított Kiss László DK-s polgármester mellett.

Most azonban emberére talált, Varga Mihály rendesen kiosztotta. Úgy látszik, nem tanult Szabó Tímea és a baloldal abból, hogy az emberek most júniusban is világosan a tudtukra adták, hogy nem kérnek ebből az elképesztően alacsony színvonalú politizálásból. Továbbra is ezt az utat kívánják járni. Ez pedig csupán arra elég, hogy a világháló népe nagyokat kacagjon rajtuk.

Érthetetlen, de az ő dolguk, az ő választásuk.

Borítókép: Szabó Tímea (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Völgybe zárt Hegyvidék

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Óvakodj a szellemi kútmérgezőktől!

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Orbán és Salvini a patrióták élén

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

„Magyar, Te se bántsd a magyart!”

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.