idezojelek

Titok derült ki Magyar Péterről, és megállíthatatlanul terjed a neten

Kiderült, hogy mi baja a nőkkel.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

E sorok írója többször az elismerés hangján írt már Wellorról, a netzenészről, aki számos zenéjével világított rá korábban a hazai és a nemzetközi politikai élet visszásságaira, ráirányítva a figyelmet a zene erejével a migráció kérdése mellett a baloldali politikusok és megmondóemberek bicskanyitogató cselekedeteire, megszólalásaira. Most azonban Wellor rendhagyó dallal rukkolt elő. Az eddigiektől merőben eltérő stílusban szólal meg az AI-zenész, és nagyon komoly témát feszeget: a párkapcsolati erőszak témáját. Magyar Péter ebben a dalszövegben is megjelenik, hiszen a témában megkerülhetetlen figura. Gondoljunk csak a volt feleség, Varga Judit és a volt barátnő, Vogel Evelin által adott interjúkra. A mostani Wellor-dalt akár ez a két hölgy is írhatta volna.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz budapesti elnöke is a napokban posztolt egy nagyon erős videót Magyar és a nők kapcsolatáról.

– Péter, neked mi a bajod a nőkkel? Miért csinálod ezt állandóan? – tette fel a kérdést Szentkirályi az új videójában Magyar Péternek címezve. Felidézve azt az esetet, amikor Kovács Gergely és Döme Zsuzsa, a Kutyapárt társelnökei elmentek egyeztetni a Tisza Párt vezérével, és Magyar Péter nem engedte be Döme Zsuzsát a tárgyalásra.

Aggasztó jelek ezek, valahogy mégsem érték el eddig kellőképpen a társadalom ingerküszöbét.  Szeretjük ezeket dolgokat meg nem történtté tenni, pedig nem szabad a szőnyeg alá söpörni, sokkal inkább rá kell irányítani a figyelmet.

Valljuk be, szokatlan, hogy popzenei keretek között jelenik meg a családon belüli erőszak vagy a párkapcsolati terror témája. Ennek ellenére vagy éppen ezért Wellor ezúttal a szám két verzióját is publikálta a neten. Az egyik mix árulkodó módon a JDT, a másik az EVLN megjelölést kapta. 

Néhány sor a felkavaró szövegből:

„Megint büntetsz ok nélkül, szorítod a kezem, hogy elkékül / Tekinteted, mint a korbács, feszültség van, nincs feloldás”

„Valahogy nem hoz már lázba, hogy megint meg legyek alázva / A lelki terror se hiányzik, szenvedjen inkább egy másik”

Wellor libabőrt okozó új számait itt hallgathatják meg:

Magyar Péter karaktere, figurája, jelleme és természetesen a nőkhőz fűződő viszonya elementáris erővel köszön vissza a szavakban.

Ezeket a dalokat meg kell hallgatni, nincs mese!

Borítókép: Varga Judit és Vogel Evelin (Fotó: MN - Montázs)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Orbán és Salvini a patrióták élén

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

„Magyar, Te se bántsd a magyart!”

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Te csak nácizz, boldog Ausztria!

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Európa nagyhatalmai önmaguk fő ellenségei

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.