idezojelek

Vérlázító baloldali kutyakomédia a Kormányinfón

Hol a pofátlanság határa?

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Azt már megszokhattuk, hogy a Kormányinfókat rendszeresen a magukat függetlennek és objektívnek hazudó újságírók arra használják, hogy a nekik kiadott balos véleményeket izzadságszagú kérdésekbe öntsék. Most sem volt ez másképpen. A szerdai Kormányinfón a Telex vérbalos újságírója, Gyurcsányék jegybankelnökének, Simor Andrásnak a fia, Simor Dániel vitte a prímet. Azt kifogásolta, hogy 2022-ben a TV2 bevételének körülbelül felét, 28 milliárdot költött az állam hirdetések formájában a csatornánál, ahol szerinte a múlt héten színvonaltalanul perceken keresztül beszéltek Magyar Péter Strasbourgban előadott altesti produkciójáról. Ráadásul Simor úgy fogalmazott, hogy más Fidesz-közeli megmondóemberek és Deutsch Tamás is lovagolt a témán, ezért kérdezte Gulyás Gergelyt erről az esetről.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert Magyar Péter önmagáról megfeledkezve, suttyó kocsmai stílusban, élő egyenes adásban kotorászott a nadrágjában a strasbourgi parlamenti ülés alatt.

Valóban nem a legmagasztosabb téma, az igaz. De azért az több mint érdekes, hogy még csak véletlenül sem a világraszóló bunkóságot elkövető Magyar Pétert vonta kérdőre a független, objektív média jeles képviselője, hanem azokat vádolta színvonaltalansággal, akik beszámoltak erről a felháborító esetről.

Elképesztő! Hol a pofátlanság határa?

Azt tudjuk, hogy a Telex bele van habarodva Magyar Péterbe, egyetlen rossz szót sem ír róla, de azért, ami sok, az sok. Kíváncsi lennék, ha ezt a szégyenteljes viselkedést, amit a Tisza Párt elnöke produkált történetesen egy kormánypárti politikus engedte volna meg magának, a Telex módfelett igényes tollforgatói hogyan kommunikálták volna?

Természetesen ez egy költői kérdés, mert tudjuk jól a választ.

Borítókép: Simor Dániel a Telex újságírója egy korábbi Kormányinfón (Fotó: Képernyőfotó)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szuverenitás? Nekünk? Minek?

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Élet helyett órák

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A csúnya beszédtől a világháborúig

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Lincshangulat Strasbourgban

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.