Döbbenetes mélységekbe süllyedt az RTL Klub

Innentől kezdve nyugodtan nevén nevezheti őket bárki: FAKE NEWS!

Juhász Attila
2021. 01. 27. 15:04
null
Forrás: Youtube (képernyőfotó)

Most, amikor egész Magyarország a csaknem egy éve tomboló koronavírus-járvány megfékezésért küzd, a még mindig az egyik legnagyobb nézőközönséggel rendelkező televíziós csatorna álhírekkel, kamunév alatt futó közösségi hozzászólásokkal próbálja lejáratni az egyik legtekintélyesebb magyar orvosprofesszort, a járvány elleni harc egyik élharcosát, dr. Merkely Bélát.

Igen, arról az RTL Klubról van szó, amely tavaly év végén a végtelenül agresszívan nyomuló LMBTQ-mozgalom kampányába is ezerrel beleállt, most pedig egy névtelen kommentelő hazugságait adták el hírként.

A drót.info portál szúrta ki, hogy a Szellő István vezette úgynevezett Híradóban a csatorna szerint „több facebookos hozzászólás is Merkely Bélát kritizálta, volt, aki hazugnak nevezte”.

Az RTL Klub is beállt a fake news csatornák sorába
Fotó: YouTube (képernyőfotó)

Ha tehát valaki számára nem teljesen világos a történet, akkor még egyszer leírjuk:

a „függetlenobjektív” televízió hírműsora egy senki által nem ismert illető gyalázkodó kommentjét készpénznek vette és erre a névtelen akárkire hivatkozva próbálják lejáratni, hitelteleníteni hazánk egyik legelismertebb orvosát.

Döbbenet.

Arról, hogy ezzel mi volt a célja a nyilvánvalóan külföldi zsoldban álló és a nézettségét a legalpáribb gagyi műsorok sugárzásával mesterségesen felturbózó tévének, arról nyilván mindenkinek lehetnek sejtései, én élnék a gyanúperrel, hogy az RTL-től a következő időszakban ennél jobbra nemigen számíthatunk.

Egy biztos: innentől kezdve nyugodtan nevezheti őket mindenki azon a néven, amely megilleti őket!

FAKE NEWS!

....

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.