El a kezekkel a kiskorúaktól!

A nácik és a komcsik után, most a libernyákok akarják kiemelni a családból gyermekeinket.

2021. 07. 07. 16:00
Guy Verhofstadt
EP Plenary session - Joint debate - Rule of Law and Fundamental Rights in Hungary and Poland Fotó: Michel CHRISTEN Forrás: Európai Parlament
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ülök a fotelben, és nézem az Európai Parlamentet, miként próbálják elkaszálni hazánkat a törvény miatt, amely megvédi a gyermekeket, hogy idő előtt abnormális szexuális szokásokról kapjanak felvilágosítást.

Másként írva: ne legyen kötelező a kiskorúakat az abnormalitásra érzékenyíteni. Amely abnormalitásra igyekeznek lecserélni a 3300 esztendős normalitást. Ekkor adta az Örökkévaló a Sínai-hegyen Mózesnek a tízparancsolatot. Három évezred múltán az EP-ben ágálók, rikoltozók – akik bizonnyal nem Isten teremtményei, ellenben a törzsfejlődés eredményei – a világ elenyésző kisebbségét kitevők szexuális szokásaira érzékenyítenék kötelező jelleggel a védtelen gyermekeket. Méghozzá a család ellenében, mely közeg a szexuális felvilágosítás természetes helye.

Persze történt már efféle. Például Spártában. Az épeket, kiszakítva családjukból, beiskolázták, a többieket pedig ledobálták a Tajgetoszról. Mily érdekes, hogy a művelt EU-ban abnormális szexuális szokásokra érzékenyítik a kicsiket, akik azonban zavarba jönnek, ha egy vakot kell az úton átkísérni, lévén fogyatékkal élő embertársaik megsegítésére nem érzékenyítik őket.

Mondjuk legalább nem ajánlják a fogyatékkal élők likvidálást, miként a Harmadik Birodalomban. Ott, ahol nem pusztán kiemelték a hagyományos családból a gyermekeket, de erőteljes agymosásban részeltették az ifjakat, ma úgy mondanánk: érzékenyítették a diákokat.

„Ez az új birodalom senkinek nem adja oda az ifjait, hanem fogja az ifjúságot, és saját tanítását, saját nevelését adja majd az ifjúságának!” Ezt nem Ursula von der Leyen mondta, hanem Adolf Hitler, aki saját családjuk ellen nevelte a Jugendeket. Egy őrült eszme jegyében. Miként megcselekedte ezt egy másik őrült eszme jegyében Sztálin elvtárs. Miként tenné ezt az EU mind tébolyultabb eszméje nevében.

Hitler és a nácik faji alapon zsidókat, cigányokat hurcoltak megsemmisítőtáborokba, s a csírázó gendergondolat okán homoszexuálisokat, vallási alapon pedig papokat. A szovjet komcsik társadalmi alapon a kulákokat, a tőkéseket, a kizsákmányolókat, a homoszexuálisokat, vallási alapon a papokat deportálták a Gulágra, de azért – jó orosz szokásukat megtartva – a pogromok szervezését sem adták fel, hogy legyen faji alapja is a népirtásnak.

És mi vár ránk, faji, társadalmi és vallási alapon rémisztő képződményekre? Niedermüller ugyanis faji, társadalmi, valamint vallási alapon bélyegzett minket rémisztő képződményeknek, amennyiben fehérnek titulált, ugyanakkor heteroszexuálisnak és kereszténynek.

Hoppá, együtt itt a náci és a komcsi ideológia! Nem csoda hát, ha most a gyerekeinket akarják ellenünk fordítani, családjainkból kiszakítani. Mindezt egy igaznak hazudott eszme jegyében.

(Borítókép: Guy Verhofstadt Fotó: Európai Parlament)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.