Elhunyt Akeem Adams

A budapesti zöld-fehér klub hivatalos honlapján erősítette meg a hírt.

TK
2013. 12. 30. 15:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akeem Adams, a Ferencváros Trinidad és Tobagó-i válogatott játékosának állapota három hónappal a súlyos szívinfarktus után válságosra fordult, a keringését stabilan tartó műszíves kezelés mellett agyvérzést kapott – olvasható a budapesti zöld-fehérek honlapján.

Adams szeptember 25-én este, edzést követően kapott súlyos szívinfarktust, amely után a városmajori szívklinikára szállították, ahol háromszor is megműtötték, és végül keringést támogató műszert ültettek be a mellkasába. Vérellátási zavar és fertőzés miatt amputálni kellett a bal lábát, ami a közvetlen életveszély elhárítását szolgálta. Ezt követően további heroikus műtéteket végeztek el rajta orvosai. A beavatkozásokat követően felébredt, családját és barátait a kórházi ágyon fogadta. Intenzív kezelése során állapota lassan javult, orvosai fokozatosan szívátültetésre készítették elő, szombaton azonban végzetes agyi érkatasztrófa lépett fel nála, amely a halálát okozta.

A Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika orvosai, ápolói és a Ferencvárosi Torna Club osztoznak a család gyászában – zárta közleményét a klub.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.