Kispesten nyert a Fradi

A Ferencváros 2-0-ra nyert a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó NB 1. 25. fordulójának első, vasárnapi mérkőzésén.

2014. 04. 20. 17:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sorozatban negyedik sikerüket arató zöld-fehérek több mint három év után győzték le bajnoki találkozón a zsinórban negyedik vereségüket elszenvedő kispestieket.

NB 1. 25. forduló:
Budapest Honvéd−Ferencváros 0-2 (0-2)

Bozsik Stadion, 5000 néző, v.: Kassai
gólszerző: Gyömbér (28.), Leonardo (35., 11-esből)
piros lap: Ikenne-King (86.)
sárga lap: Ikenne-King (31.), Lovric (34.), Ignjatovic (54.), Nagy G. (73.), Vécsei (89.), Bonazzoli
(91.), illetve Besic (45.), Cukic (69.)

Budapest Honvéd:

Kemenes − Ikenne-King, Ignjatovic, Lovric, Alcibiade − Vécsei, Nagy G., Hidi (Mancini, 53.), Diarra (Lupoli, a szünetben), Holender (Prosser, 64.) − Bonazzoli

Ferencváros:

Dibusz − Besic (Holman, 81.), Mateos Ramajo, Pavlovic (Józsi, 92.), Jovanovic − Somália, Cukic, Gyömbér, Busai, Jenner − Leonardo (Diallo, a szünetben)

Sokkal jobban kezdte a mérkőzést a Ferencváros, szinte kapujához szegezte riválisát, de nem sikerült vezetést szereznie. A meddő mezőnyfölény után a félidő derekán, egy szögletet követően lesről találtak a kapuba a zöld-fehérek, majd pár perc múlva büntetőből megduplázták előnyüket a félpályát is alig átlépő Honvéd ellen. A folytatásra alaposan visszaesett a találkozó színvonala. A Honvéd próbálkozott ugyan, de rendkívül pontatlanul játszott, így az FTC-nek nem okozott gondot az eredmény megtartása.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.