A vb előtt szedi áldozatait a kemény klubidény

Luis Suárez után Lars Bender is kidőlt. A Leverkusen középpályása nem utazhat Brazíliába a német válogatottal.

NM
2014. 05. 23. 9:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lars Bender combizomhúzódás miatt esett ki a német válogatott egyelőre bő keretéből. A Leverkusen középpályása még május 10-én, a Bremen elleni Bundesliga-meccsen sérült meg, kihagyta a lengyelek elleni május 13-i barátságos meccset is, s mostanra vált biztossá, hogy nem tud felépülni a vb-ig.

Joachim Löw szövetségi kapitány úgy döntött, hogy nem hív be helyette mást a válogatottba, így a keretet már csak 26 játékos alkotja. (Ha más nem is, Bender ikertestvére, Svend Bender, a Dortmund játékosa jöhetne számításba.)

Az uruguayi Luis Suárez után Lars Bender a második ismert labdarúgó, aki sérülés miatt hagyta el válogatottja edzőtáborát. A kimerítő klubidény hatása sokak esetében most jelentkezik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.