Az új Fradi-stadionba költözhet az MTK

Szombaton a Kaposvár elleni bajnoki mérkőzéssel búcsúztatja ideiglenesen az MTK a Hidegkuti Stadiont.

BuL
2014. 05. 27. 10:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub keddi sajtótájékoztatóján Deutsch Tamás elnök elmondta, az eseményre minden olyan korábbi futballistát meghívtak, aki valaha is viselte a kék-fehérek mezét, ők külön szektorban kapnak majd helyet. A mérkőzés mellett show-műsorral és tűzijátékkal is készülnek a szervezők.

Az NB I. zárófordulójában sorra kerülő összecsapásra ingyenes lesz a belépés, ugyanakkor a Magyar Labdarúgó Szövetség szabályzatának értelmében regisztrálni kell a mérkőzésre, ezt akár otthon az interneten keresztül, vagy a helyszínen is meg lehet tenni.

A Hidegkuti Stadion bontását a mérkőzést követő hetekben fokozatosan kezdik meg, az új, ötezer férőhelyes létesítmény, amely majd a Sándor Károly Labdarúgó-akadémiának is otthont ad, várhatóan 2016 őszére készül el.

Arról, hogy a kék-fehérek addig hol játsszák hazai mérkőzéseiket, a szurkolók dönthetnek majd, az eddig beérkezett szavazatok alapján a Vasas otthonául szolgáló Illovszky Stadion, illetve a Ferencváros hamarosan elkészülő új arénája „versenyez”.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy Torghelle Sándor, az együttes 42-szeres válogatott támadója két évvel, 2016. június 30-ig meghosszabbította lejáró szerződést. Az eseményen elhangzott, hogy a rutinos futballistára játékos-pályafutása végeztével is számítanak a klubnál. A 32 éves futballista januárban a Videotontól került a csapathoz, és nagy szerepe volt abban, hogy a gárda kiharcolta a bennmaradást, ugyanis hét gólt szerzett.

A sajtóeseményen a kék-fehérek kilenc futballistája a környezettudatos gondolkodás jegyében hibrid meghajtású autót vehetett át a Toyota Motor Hungary Kft. és az Emil Frey Magyarország Kft. jóvoltából.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.