Bajnokavatásra készül a Loki

Telt ház lesz a Honvéd ellen, a Győr már csak irreális esetben előzheti meg a Debrecent a tabella élén.

WL
2014. 05. 29. 16:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Loki a bajnoki címmel köszöni meg Debrecennek az új stadiont, a szurkolók pedig azzal, hogy ismét telt ház előtt focizhat a csapat – fogalmazott Szilágyi Sándor. Tájékoztatása szerint a kapukat a 20 órás kezdés előtt két órával megnyitják, a csapat 18.15 és 18.30 között együtt, autóbusszal érkezik a Nagyerdei Stadionhoz.

A hagyományoknak megfelelően a bajnoki érmek átadása előtt nyújtják át a Zilahi Zoltán-díjat, és köszöntik Bódi Ádámot a századik mérkőzése alkalmából – jegyezte meg az ügyvezető.

Páll László, a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós (NSR) Kft. ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón elmondta: eddig háromszor vizsgázott jól az új létesítmény. A május elsejei megnyitón, majd az első hazai, Újpest ellen vívott, kiemelt kockázatú bajnokin, illetve az első nemzetközi mérkőzésen, a magyar–dán válogatott meccsen is telt házzal üzemelt.

Most a bajnokavatásra készülnek a Nagyerdőben: az érkező közönséget szombaton a Bocskai lövészdandár fúvószenekara és mazsorettek fogadják, a mérkőzés és a bajnokavatás után pedig zenés mulatót nyitnak a stadion érkezési szintjén. Az északi kapunál lévő rendezvénytéren a Kerozin és a Desperado együttes lép fel, éjfélkor pedig a bajnokcsapat és a közönség kölcsönösen köszönti egymást. A köszöntéseket hajnalig tartó buli követi a stadionnál – ismertette Páll László.

A Debrecen az OTP Bank Liga utolsó fordulója előtt 3 ponttal és 14-gyel jobb gólkülönbséggel előzi meg a címvédő Győrt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.