Búcsút int Szegednek a kézis cég vezére

A Pick Szeged férfi-kézilabdacsapatát működtető gazdasági társaság vezérigazgatója, Mezei Richárd távozik.

BuL
2014. 05. 25. 23:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Születendő gyermekem és egy közeli hozzátartozóm súlyos betegsége miatt arra az elhatározásra jutottam, hogy távozom a vezérigazgatói pozícióból. Kereshettem volna köztes megoldásokat, de számomra ez a klub ennél sokkal többet jelent. Ez a feladat teljes embert kíván” – indokolta meg döntését a klub honlapján vasárnap közzétett nyílt levélben a sportvezető.

A játékosként is a klubot szolgáló Mezei büszke arra, hogy „három év alatt a sokak által lesajnált, megtépázott állapotban lévő klubot sikerült kemény és szisztematikus munkával Európa elitjébe vezetni”. Hozzátette, játékosként és vezetőként is mindig a maximumra törekedett, sokszor a családját, a magánéletét is a sport alá rendelte, de az élet most választás elé állította.

A Pick Szeged múlt vasárnap az EHF-kupa berlini négyes döntőjének fináléjában a francia Montpellier együttesét legyőzve hódította el története első nemzetközi trófeáját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.