Eto’o most magából csinál bolondot

A José Mourinhót hevesen bíráló játékos a Bajnokok Ligájáról álmodott, mégis úgy tűnik, hogy Kínába igazol.

NM
2014. 05. 23. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Samuel Eto’o két hete azzal keltett feltűnést, hogy nemes egyszerűséggel bolondnak bélyegezte José Mourinhót. A szerződése lejártával a nyáron a Chelsea-től távozó játékos a kameruni válogatott edzőtáborában ragadtatta magát erre a bátorságra. Így kívánván revánsot venni Mourinhón, aki öregnek nevezte.

Eto’o akkor arról beszélt, hogy komoly tervei vannak, a következő idényben mindenképpen a Bajnokok Ligájában akar szerepelni, s az idein felül akár még két világbajnokságon is ott lehet.

Szavai hitelességét alaposan aláássa, hogy a legfrissebb hírek szerint Kínába, Kuangcsou városába készül. A helyi Guangzhou Evergrande csábítja, amelynek az olasz sikeredző, Marcello Lippi a trénere.

Eto’o persze nem az ő kedvéért költözne Kínába. Hanem – nem találnák ki – a pénzért. A kínai klub évi 10 millió eurót kínál a 33 éves támadónak, aki nem veti meg a pénzt. Néhány éve, karrierje csúcsán a mesés fizetésért képes volt élve eltemetkezni az Anzsi Mahacskalánál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.