Fazekas és Dzsamali is ott lehet a Final Fouron

Nagy László, az MKB-MVM Veszprém átlövője optimista sérüléssel bajlódó társai játékát illetően.

WL
2014. 05. 28. 16:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy az MTI-nek szerdán, az elutazás előtti napon elmondta: Fazekas speciális kézkötéssel állhat majd a kapuba, míg a térdszalagszakadással kezelt Dzsamali tud meccseként öt-tíz percet vállalni. Az iráni átlövő a BL Final Four-történetének első ázsiai résztvevője.

Fazekas május 5-én, edzésen szenvedett kéztörést, és oxigénterápiával gyorsították a gyógyulását. Fájdalma még van, elmondása szerint azonban a négyes döntőben ezt úgysem fogja érezni.

Dzsamali április 29-én szenvedett térdszalagszakadást, de az ő felépülése is gyorsabb volt a vártnál. A két játékos már együtt edz a csapattal a héten.

A szombati elődöntőben a Veszprém és a német Kiel 15.15-től játszik, a spanyol Barcelona és a német Flensburg-Handewitt meccse 18 órakor kezdődik. Vasárnap a bronzmérkőzés negyed négytől lesz, a finálét 18-kor rendezik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.