Ferencvárosi játékosokat igazolt a Siófok

A következő szezonban is játszanak ferencvárosi kötődésű női kézilabda-játékosok a Balaton partján.

TK
2014. 05. 24. 1:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 23 esztendős Deáki Dóra az elmúlt évadot is Siófokon töltötte, és a folytatásban is igyekszik majd a csapat hasznára lenni. A 187 centis balátlövő Győrben sajátította el a kézilabdázás alapjait, és 2010-ben szerződött Budapestre. A Rába partján három bajnoki címet és három kupagyőzelmet szerzett, a Fradival pedig kétszer nyert KEK-et. A siófoki csapatban az elmúlt évadban 25 gólt szerzett, és mindenképpen az övé lehet a jövő – olvasható a csapat hivatalos honlapján.

A 20 esztendős, 175 centi magas, bonyhádi születésű Szekerczés Lucát ugyancsak kölcsönadja a Ferencváros. A korábbi ifjúsági válogatott jobbátlövő, aki 2012-ben tagja volt a világbajnoki ötödik helyezett magyar együttesnek, Szekszárdon kezdett el kézilabdázni, és 2012 nyarán szerződött a fővárosba. Az FTC-vel a Bajnokok Ligájában is szerepelt, 2012 novemberében a szövetség a legjobb ifjúsági játékosnak választotta.

A 22 esztendős Such Nelli Békéscsabán született, 2008-ban került a Fradiba, és 2010-ben, majd 2011-ben is tagja volt a KEK-győztes csapatnak. A jobbszélső 2012-ben junior világbajnoki bronzérmet szerzett a korosztályos válogatott színeiben. Such Nellit végleg leigazolta a Balaton-parti együttes – írja a portál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.