Ha megerősítik a keretet, marad az Újpest edzője

Tegnap még arról szóltak a hírek, hogy a maradás feltétele az EL-indulás.

WL
2014. 05. 29. 9:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sport TV szerdai közleményében, amely a Mai Helyzet című műsorban elhangzottak összefoglalója volt, eredetileg az szerepelt, hogy Vignjevic az Európa Liga-indulástól tette függővé maradását, később azonban ezt javította a csatorna.

A műsorban Gyarmati Eszter, a klub ügyvezető igazgatója beszélt többek között arról: a keret jövőbeli összetétele nagyban függ attól, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) illetékesei miként döntenek méltányossági kérelmükkel kapcsolatban. Az Újpestnél a szezon közben átvitték az indulási jogot egyik gazdasági társaságból egy másikba, ez pedig a szabályok értelmében hároméves kizárást von maga után a nemzetközi kupákból.

„Az elnök úr bízik benne, sikerül elérni, hogy indulhassunk az EL-ben, de azt nem rejti véka alá, hogy ettől függ, milyen mértékű beruházással erősíti meg a keretet” – érintette a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet terveit az ügyvezető igazgató.

Nebojsa Vignjevic vezetőedző szerződése a szezon végén lejár. A lila-fehérek vasárnap este a Diósgyőr legyőzésével történetük során kilencedik alkalommal hódították el a Magyar Kupát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.