Hihetetlen: 28 év után kijuthatunk az Eb-re!

Történelmi pillanat kapujában női röplabda-válogatottunk, Izraelben kellene megismételni a múlt heti bravúrt.

FT
2014. 05. 28. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hét végén a franciaországi Moulins-ben rendezték meg az Eb-selejtező E csoportjának mérkőzéseit, s a magyar válogatott szenzációsan szerepelt. Elsőként Izrael együttesét győzte le 3-1-re, majd a svéd válogatottat ugyancsak 3-1-re, vasárnap pedig a házigazda franciákat 3-0-ra verte Jan De Brandt együttese, így kilenc ponttal vezeti a csoportot.

A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) a válogatottat egy szurkolói filmmel is bátorítja, amelyet vasárnap este tettek közzé a szövetség hivatalos Facebook-oldalán. Az MRSZ arra bátorítja a rajongókat, hogy egy-egy megosztással erősítsék a jövő héten Izraelbe utazó magyar csapatot.

„Azért készítettük és tettük fel a közösségi oldalunkra ezt a kisfilmet, hogy az idegenben játszó nemzeti válogatottnak egy megosztással bárki tudjon szurkolni. Ebből a lányok is érzik majd, hogy mennyien szurkolnak nekik, mekkora tömeg áll mögöttük. Fontos számunkra ez a mostani Eb-selejtező, mert fordulópontja lehet a teljes magyar röplabdázásnak. Ezért ezzel a kisfilmmel, a megosztásokkal szeretnénk mindenkinek megmutatni, hogy a magyar röplabdázás újra szárnyait bontogatja” – mondta el Poór Csaba, az MRSZ elnöke.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.