Inzaghi Seedorf nyakára ugrik

A két egykori csapattárs váltja egymást a Milan vezetőedzőjeként.

NM
2014. 05. 27. 9:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olasz sajtó ritkán téved, márpedig három sportlap, a Gazzetta dello Sport, a Corriere dello Sport és a Tuttosport is arról számolt be kedden, hogy a januárban kinevezett holland szakember helyett korábbi csapattársa, az eddig az utánpótlásban dolgozó olasz világbajnok csatár lesz a vezetőedző.

A piros-feketéknél játékosként tíz évet eltöltő Seedorf négy hónapja került a csapat élére, két és fél éves szerződést írt alá. Irányításával a gárda 19 bajnokin 11 győzelmet aratott, ám így is lemaradt az európai kupaszereplésről.

A 40 éves, 57-szeres válogatott Inzaghi 11 szezont töltött el a lombardiaiaknál, és – Seedorfhoz hasonlóan – kétszer nyert bajnokságot és Bajnokok Ligáját is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.