Kórházba került a brazilok legendája

A helyi média tudósítása szerint a 82 éves Mario Zagalló a gerincével bajlódik, ez korlátozza a mozgásban.

TK
2014. 05. 28. 9:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyi média tudósítása szerint a 82 éves szakember a gerincével bajlódik, ez korlátozza a mozgásban, s legalább egy hétig vizsgálják majd egy Rio de Janeiró-i klinikán.

Fia, Mario Zagallo Jr. ugyanakkor mindenkit sietett megnyugtatni, hogy a kórházi tartózkodásra csak elővigyázatosságból kerül sor. Zagallo játékosként 1958-ban és 1962-ben, szövetségi kapitányként 1970-ben, másodedzőként pedig 1994-ben nyert világbajnoki címet.

Ha állapota engedi, a szakember a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságon a helyszínen szeretné követni a hazai válogatott minden mérkőzését – a brazil szövetség az utazásokhoz egy magánrepülőgépet bocsát a rendelkezésére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.