Kulcsár, Leonardo vagy Szakály lesz a befutó

Az MLSZ június 2-án hirdeti ki, hogy a klubok szavazatai alapján kik lettek az év legjobbjai az NB I-ben.

FT
2014. 05. 27. 6:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a klubok szavazatai alapján kialakultak a kategóriák döntősei az év legjobbjai választáson. Június 2-án, hétfőn az MLSZ telki edzőközpontjában rendezik meg a RangAdó díjátadót, ahol átadják az elmúlt egy év legjobbjainak járó elismeréseket. Öt kategóriában a klubok szavazatai döntenek a legjobbakról. Minden klub négy-négy szavazatot adott le, a csapatkapitány és a vezetőedző mellett a legfiatalabb és a legidősebb játékos is voksolhatott. A kategóriánként három legtöbb szavazatot kapott játékos/vezetőedző névsora már nyilvános, az alábbi felsorolásból derül ki a dobogósok listája. A szavazatok alapján a kategóriák győzteseit a díjátadón ismerteti a Magyar Labdarúgó Szövetség. (A jelöleteket ábécésorrendben tüntettük fel.)

Az NB I. legjobb edzője:
1. Artner Tamás (Haladás)
2. Horváth Ferenc (Győri ETO)
3. Kondás Elemér (DVSC)

Az NB I. felfedezettje:
1. Kalmár Zsolt (Győri ETO)
2. Márkvárt Dávid (PMFC)
3. Radó András (Haladás)

Az NB I. legjobb játékosa:
1. Kulcsár Tamás (DVSC)
2. Leonardo (FTC)
3. Szakály Péter (DVSC)

A női NB I. felfedezettje:
1. Kaján Zsanett (FTC)
2. Magyarics Zoé (Viktória FC)
3. Szabó Viktória (FTC)

A női NB I. legjobb játékosa:
1. Bíró Barbara (UTE)
2. Heike Mannhart (Viktória FC)
3. Zeller Dóra (FTC)

Két közönségdíjat is átadnak a gálán, az NB I. legszebb góljára és az NB I. legjobb labdarúgójára csütörtök délben zárul le a szavazás. Voksolni az MLSZ Facebook-oldalán lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.