Luis Suárezt megműtötték, lemaradhat a vb-ről

Az uruguayi csatár talán a csoportmeccsek vége felé térhet vissza.

WL
2014. 05. 22. 10:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az uruguayi Tenfield televízió értesülései szerint az angol bajnokság legjobb futballistájának választott csatár térdfájdalmai miatt szerdán alapos kivizsgáláson esett át, melynek során kiderült, hogy térdízülete roncsolódott. A válogatott csapatorvosa ezért az azonnali artroszkópos beavatkozás mellett döntött.

A csatorna tájékoztatása szerint a hasonló műtétekből 15-20 nap a felépülési idő, így a Liverpool támadójának játéka június 14-én, csapata első, Costa Rica elleni világbajnoki meccsén valószínűtlennek tűnik.

A 27 éves Suárez az egyik vezéralakja volt a legutóbbi világbajnokságon negyedik helyen végzett, illetve a 2011-ben Copa Americát nyert uruguayi csapatnak, s az idei brazíliai tornán is tőle, illetve Edinson Cavanitól várják a gólokat a szakemberek.

Uruguay a világbajnokság egyik legnehezebb csoportjába került, Costa Rica mellett ugyanis Olaszország és Anglia lesz az ellenfele.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.